Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56949252    








Honlapkeszites

Civileket jutalmaztak
A Köszönet Napja a Nagykanizsai Civil Kerekasztal közösségei által szervezett bensõséges, ünnepi összejövetel. Ennek keretében az alapító szervezet visszaemlékezett az elmúlt esztendõ legjelentõsebb civil megmozdulásaira. A szavazatok alapján az alapító a megválasztott legaktívabb civil személyeknek erkölcsi díjat adott át. Ugyancsak e napon köszönte meg az alapító a nagykanizsai civil klubokat-, egyesületeket-, szervezeteket, civil megmozdulásokat legnagyobb mértékben támogató személyeknek és közösségeknek a munkáját, szponzori-, mecénási tevékenységét, és adta át számukra az erkölcsi díjakat.

Az év civil embere díjat Büki Pálné, civil önkéntese díjat Karosi Lászlóné, civil közössége díjat az Aquaprofit Nagykanizsai Tungsram Sakk-Klub, civil mecénása kitüntetõ címet Páli Lászlóné Rózsa Ágota és Páli László, civil szponzora díjat a Saubermacher-Pannónia Hulladékgyûjtõ Kft. kapta.
A rendezvény Társadalmi felelõsségvállalás címmel konferenciával kezdõdött a Halis István Városi Könyvtárban. A témakörben Balogh László OKISB-elnök, Draskovics Szilárd, a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke és Horváth Balázs, a Saubermacher-Pannónia Kft. ügyvezetõ igazgatója tartott elõadást.
B.E.


2008-12-19 12:16:49


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül