Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56948326    








Honlapkeszites

Átalakult a Rozgonyi úti patika

Az Aranyszarvas Gyógyszertár e hónaptól megújult külsõ-belsõ környezettel várja a lakosokat. A patika (felújítást követõ) újbóli megnyitóján ünnepélyes avatót szerveztek, ám emellett egészségügyi tanácsadással és színes programokkal is várták az érdeklõdõket.

Mint az a kedden tartott rendezvényen elhangzott, a gyógyszertár teljes átépítésen esett át, kül- és belterét tekintve egyaránt. A patikát – a többi BENU gyógyszertárhoz hasonlóan – úgy alakították ki, hogy a vásárlók a széles kínálatból kedvükre válogathassanak. Azaz, a szabadpolcos elrendezésnek köszönhetõen a betérõk megnézhetik, kézbe vehetik a gyógyhatású készítményeket, táplálék kiegészítõket, a szépség- és bõrápolási cikkeket, és összevethetik áraikat.


Az avatóünnepségen beszédet mondott Cseresnyés Péter polgármester. Szavaival elismerését fejezte ki a felújítás kapcsán. Mindemellett pedig rávilágított arra is, hogy az egészség megóvásának, biztosításának egyik eszköze maga a gyógyszertár, ahol nem pusztán a medicinákat lehet megvásárolni, hanem a betérõket különbözõ tanácsadásokkal, információkkal látják el – ahogy a patika nyitónapján is.
Nagykanizsa elsõ embere annak is hangot adott mondandójában, hogy a patika méltó környezetben fogadja a gyógyulni vágyókat, a gyógyulásban közremûködõket, a betérõket és az ott dolgozó kollektívát.
- Mindez a gyógyszertár hálózatot üzemeltetõ Pharmanova Zrt. érdeme, ugyanis a cég finanszírozta a felújítást. Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetemet fejezzem ki több gyógyszergyártó cégnek, mert sokat adtak a város polgárainak. Azáltal, hogy modern patikákat adtak és az orvosi rendelõk felújításában is segítséget nyújtottak – így a polgármester.
Majd Dr. Papp István, a Pharmanova Zrt. igazgatósági tagja arról beszélt, hogy patikáik modernizálását két éve kezdték el, mára mintegy 50-et fel is újítottak.
- A felújítások kapcsán két fontos cél fogalmazódott meg bennünk – hangsúlyozta. Egyfelõl, hogy merjünk és tudjunk kilépni a hagyományos gyógyszertári környezetbõl, másfelõl pedig a patika modern kialakításával a gyógyszerész-vásárló közti kommunikációt elõsegítsük – szögezte le.
Zajzonné Dr. Csizmadia Erzsébet gyógyszertárvezetõ pedig köszönetét fejezte ki mindenkinek, aki az átalakításban közremûködött, részt vett.
Az ünnepséget követõen már elkezdõdtek a nyitány kapcsán szervezett programok. Simon Zsófia üzletfejlesztési menedzsertõl megtudtuk, sok más mellett személyre szabott fogyókúra-tanácsadással és napozással kapcsolatos tippekkel is várták a látogatókat.

Kanizsa
 



2014-07-29 13:17:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül