Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894070    








Honlapkeszites

Segíts te is, hogy másokon segíthessenek!

A Magyar Vöröskereszt Nagykanizsai Területi Szervezete az elkövetkezendõ napokban, hetekben (is) lehetõséget kínál középiskolás fiataloknak a közösségi szolgálat tartalmas, hasznos eltöltésére. Aki nem rest segíteni – önzetlenül – másokon, illetve valóban hasznos tevékenységgel akarja eltölteni a nyár hátralévõ részét, az erõsítheti a szervezet véradás-szervezõ csapatának munkáját.
 


Elsõ ízben invitálja a nyári idõszakban a középiskolás fiatalokat a „kanizsai Vöröskereszt”. Mint szervezet véradás-koordinátorától, Dömötör Balázstól megtudtuk, elsõsorban azért van szükség segítõkész ifjú „kezekre”, mert a jövõ hét során négynapos, nagyszabású Véradó Hetet szerveznek – hétfõtõl-csütörtökig – amire több száz véradót hívnak meg. A „donorok” kiértesítése pedig nem kis munka, ahogy ennek elõkészítése sem – ebben kérik a fiatalok segítségét, továbbá a közelgõ rendezvényen a véradók vendéglátásához is elkelnek szorgos diákok.
A Vöröskereszttõl mi megszoktuk meg, hogy mindig õk segítenek. Ezúttal õk várnak támogatást, mégpedig azért, hogy így aztán másokon segíthessenek.
Ha szívesen részt vennél a szervezet munkájában, érdeklõdj/jelentkezz a 30-6333-457-es telefonszámon, személyesen a Vöröskereszt helyi irodájában, a Sugár utca 28-ban, vagy a nagykanizsa@mvkzala.hu e-mail címen.

Sz.Zs.
 



2014-08-05 11:12:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül