Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894613    








Honlapkeszites

Márcsak néhány hétig használhatják a régi típusú pénztárgépeket a kereskedõk

Július végén ülésezett a Pénztárgép Munkabizottság. A tanácskozás leegfontosabb napirendi pontjáról tájékoztatót bocsájtott rendelkezésünkre a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara. Az ebben foglaltak szerint, a Minisztérium a pénztárgépcserére vonatkozóan véghatáridõ bevezetését látja indokoltnak. A Magyar Közlöny 2014. évi 107. számában megjelent rendelet alapján a régi típusú pénztárgépeket augusztus 31-ig használhatják az érintettek. Ezen idõpontig mindenkinek üzembe kell helyeznie az új, online pénztárgépét.


Az adóhatóság jelenlegi ellenõrzési tapasztalatai alapján a Minisztérium elkerülhetetlennek látta a véghatáridõ mielõbbi bevezetését. Errõl közzétett hírrõl a Nemzetgazdasági Minisztérium honlapján is olvashatnak.

http://www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium/hirek/veghatarido-a-penztargepcserere

Az MKIK-hoz beérkezõ legnagyobb számú online pénztárgép megrendelésének teljesítésével kapcsolatos panaszok alapján az MKIK felvette a kapcsolatot a MICRA-Metripond Kft. ügyvezetõjével. Novák Zoltán úr elmondta, hogy minden hozzájuk beérkezõ panasszal érdemben foglalkoznak, több fõs telefonközpontot üzemeltetnek, õk úgy vélik, hogy minden tõlük telhetõt megtesznek, hogy kiszolgálják ügyfeleiket.
A MICRA ügyfelek a cég alábbi speciális elérhetõségein keresztül nyújthatják be panaszaikat. Továbbá, amennyiben az ügyfélkapun keresztül a MICRA-tól rendelték meg a pénztárgépet, akkor legyenek szívesek felvenni a céggel a kapcsolatot, mivel az ügyfélkapun megjelölt elérhetõségeken a MICRA sok esetben nem tudja a vállalkozással felvenni a kapcsolatot.

- Befizetett vagy NAV által továbbított elõleg esetében panasz vagy kérdés esetén: eloleg@micra.hu email címre várják a leveleket,
- MICRA-Metripond Kft. által kiküldött szállítás teljesítése elõtt kiküldött elõlegbekérõknél elõforduló kérdések esetén pedig a: titkarsag@micra.hu várják a megkereséseket.

Kanizsa



2014-08-08 10:32:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül