Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56892286    








Honlapkeszites

Növekvõ érdeklõdés, bõvülõ szolgáltatások az Inkubátorházban

A megnyitásának negyedik évfordulójához közeledõ Nagykanizsai Inkubátorház és Innovációs Központ 2014 õszére csaknem megtelt. Szeptembertõl újabb két cég települ be a Buda Ernõ utcai intézménybe, így annak kihasználtsága átlépi a 80%-ot.


A 33 kiadott helyiséget bérlõ 27 vállalkozás nem csak az inkubációs teret, hanem a mûködéséhez elengedhetetlen szolgáltatásokat is igénybe veszi. A napi ügyvitelhez biztosított az ingyenes üzleti tanácsadás a cégeknek, valamint a lakosságnak. Elõadások, kisebb rendezvények megtartására széles körben igénybe lehet venni a nyár elején kialakított, korszerûen felszerelt tréningtermet.

Az itt mûködõ vállalkozások közül többen a nemzetközi piacon is jelen vannak, így lehetõségük nyílik a tolmácsberendezéssel felszerelt konferenciaterem használatára. A jövõ évre vonatkozóan elkészültek azok a fejlesztési tervek, amelyek még komfortosabbá teszik az Inkubátorházban mûködõ vállalkozások életét.
Az intézménynek van még szabad kapacitása, így továbbra is várják a vállalkozásokat kedvezõ bérleti feltételekkel és kiterjedt szolgáltatási palettával.

Kanizsa
 



2014-08-29 09:32:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül