Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894110    








Honlapkeszites

Megújulnak a város játszóterei

Tájékoztatjuk a város lakosságát, hogy 2014 júliusában a Via Kanizsa Nonprofit Zrt. megrendelte a város területén lévõ közterületi játszóterek, játszószerek 78/2013. (XI. 27.) GKM rendelet 7. §. (2) bekezdése alapján kötelezõ idõszakos ellenõrzését. Az engedéllyel rendelkezõ TÜV Rheinland InterCert Kft., mint bevizsgáló szerv az ellenõrzést elvégezte. A Zala Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelõsége a meglévõ jegyzõkönyvek alapján – az elõzõ évekhez képest szigorúbban elbírálva – a részben megfelelõ/balesetveszélyes minõsítést kapott játszóeszközök megfelelõ állapotúra alakítására kötelezte társaságunkat. 


Azon játszószereket, amelyek a jelenleg érvényben lévõ szabványi elõírásoknak megfelelõen nem alakíthatók át, el kell bontani (pl.: mûkõ csúszda, 3 m feletti vas mászókák, vas mérleghinták, vas mászókák, régi vas körhinták). Azon játszószerek esetében, amelyek a szabványi elõírásoknak megfelelõen átalakíthatóak, azoknak felújítását, átalakítását társaságunk már a nyári hónapokban elkezdte (pl.: hintaülõkék cseréje, szabvány szerinti felszerelése, ütéscsillapító felületek kialakítása, homokozók betonperemének burkolása, fa mászókákon fejbeszorulási helyek megszüntetése).
A további javításokat, valamint az elbontott játszószerek egy részének pótlását – önkormányzati forrásból – ez évben folytatjuk.

Via Kanizsa Zrt.



2014-09-02 11:41:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül