Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56895240    








Honlapkeszites

Számos ismeretadó elõadás a Ligetváros szociális célú rehabilitációja program keretében

A Ligetváros szociális célú rehabilitációja projekt keretében több témában is a területen élõ kisközösség segítségére voltak az Életmeder Alapítvány ismeretterjesztõ összejövetelei. Az augusztus 14-ei táplálkozási hagyományokról és korszerû gasztronómiáról szóló elõadást követõen a múlt héten egy környezetkímélõ technológiákat és ház körül alkalmazható gyakorlati megoldásokat felsorakoztató bemutatóra került sor a Kodály Zoltán Mûvelõdési Házban.


Az alapítvány által szervezett, tizenöt állomásból álló sorozat  ötödik eleme a nyári, kóstolóval egybekötött, akár fõzõtanfolyamnak is nevezhetõ összejövetel volt. Az odalátogatók megtanulhatták az egyszerû ételek olcsó és egészséges elkészítését, az idénynek megfelelõ táplálkozás mikéntjét, ezen felül tájékoztatást kaptak az ehhez felhasznált egészséges alapanyagok beszerzési lehetõségeirõl is.
A múlt csütörtöki hatodik, bemutatóval is tarkított elõadáson pedig a hétköznapi környezetvédelmet, lakókörnyezetben alkalmazható energiatakarékos megoldásokat, a tudatos fogyasztói magatartás pozitív környezeti hatásait mutatta be a szépszámú közönségnek az alapítvány elõadója.

A programsorozat következõ elõadására szeptember 18-án 15 órakor kerül sor, ahol a klímaváltozást, az éghajlati anomáliák hatásait, és ezek kivédési lehetõségeit ismerhetjük meg.

Kanizsa



2014-09-09 13:09:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül