Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56891883    








Honlapkeszites

Ülésezett az NKTT
Januári ülésén az NKTT az elõre beütemezett négy pontot egyhangúlag elfogadta, ezek a következõk voltak: az NKTT Munkaszervezetébe integrált Családsegítõ és Gyermekjóléti Szolgálat szakmai programjának jóváhagyása, a Társulás 2009. évi költségvetése, a megkötött feladat-ellátási szerzõdések megírása, szolgáltatási szerzõdés megkötése a Bajza utcai ingatlanra, õrzõ-védõ feladat ellátására.

Az ülés elején felszólalt Lancsák Lajos, a város fõkertésze, aki elmondta, hogy ultrahangos vizsgálatnak vetették alá a Bajza utca 2. szám alatti, volt TEGYESZ-épületnél található két platánfát, s ez alapján úgy tûnik, az egyiket mindenképpen ki kell vágni. Az ehhez tartozó szakértõi vizsgálat egy-két héten belül érkezik meg.

A Társulás – Horváth Zoltán, Magyarszentmiklós polgármesterének javaslatára – állásfoglalást küld Nagykanizsa MJV Önkormányzatának, melyben az áll, hogy tekintsenek el Marton István polgármester fegyelmi eljárásától. Az állásfoglalás elküldését két tartózkodó szavazat mellett fogadták el, Hegedûs György, Nagyrécsa polgármestere és Póczai Zoltán, Sormás polgármestere azzal indokolták tartózkodásukat, hogy teljesen felesleges ezzel foglalkozni, mivel Marton István polgármester jogi útra terelte az ügyet.
S.E.

2009-01-27 13:51:03


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül