Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56895086    








Honlapkeszites

Hatvanhét parkolóhelyet lobbizott ki idén a választókörzetének Bizzer András képviselõ

Negyvenhét megújult parkolóhely a Rózsa utca 22-ben, húsz vadonatúj a Munkás utca 5-7. szám alatt, 33 millió forintos beruházás: ez az idei évi mérlege a Keleti-városrész parkolási helyzetének. Bizzer András, a választókörzet önkormányzati képviselõje tájékoztatta lapunkat a 33 millió forintos költséggel megvalósított, a gépkocsi tulajdonosok egyik fõ gondját-baját nagymértékben enyhítõ beruházásokról.


– A Rózsa utca 22. szám alatti gépkocsi parkoló régebben buszmegálló funkciót töltött be – idézi fel Bizzer képviselõ. – Nagyon sok lakossági visszajelzés érkezett a körzetembõl, hogy legyen végre rendbetéve ez a parkoló. És ez persze nem csak egyszerûen a beállóhelyek kijelölését és felfestését, hanem az egész parkoló újraaszfaltozását is jelentette. Sõt, mivel a mellette lévõ autóbuszmegálló gyalogjárdája keskeny volt, azt is kiszélesítettük, illetve ezt a járdaszakaszt meg is hosszabbítottuk a lakossági kérésnek megfelelõen. Így most a következõ járdaszakaszra teljes egészében rácsatlakozó gyalogjárdával is büszkélkedhetünk. Az emberek kívánságára láttam neki a most elkészült parkoló kilobbizásának. Fideszes képviselõtársaim támogatásával állhattunk neki a parkoló megépítésének, ami 15,3 millió forintos összköltséggel készült.
A Munkás utca 5-7. számú házcsoportnál további 20 vadonatúj parkolóhely került kialakításra, sõt, fel sikerült újítani a házat körülölelõ parkoló utat is: teljesen új aszfaltréteg került rá. Itt 16,8 millió forintos beruházásról beszélünk. Amennyiben felhatalmazást kapok a Keleti-városrész lakóitól a képviselõi munkám folytatására, akkor további, nagy értékû beruházások megvalósulását ígérhetem. Számos tervem áll készen a kutyafuttatók számának növelésére, játszóterek kibõvítésére, járdák felújítására és a közvilágítási problémák megoldására is.
 

Dr. Papp Attila



2014-10-11 08:18:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül