Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56893062    








Honlapkeszites

Emlékplakett az év vállalkozásainak
Vállalkozói fórum keretein belül nyújtotta át Marton István polgármester „Az év vállalkozása” emlékplakettet február 2-án, a Medgyaszay Házban. Az évadnyitó rendezvény házigazdája Ladola József, a Kanizsa Rádió munkatársa volt, az estet a Premier Táncklub mûsora nyitotta meg.
 
- Ez nem egy hagyományos fórum, hanem egy olyan rendezvény, amelyen minden megjelent vállalkozónak a tiszteletemet szeretném kifejezni, köszönöm a munkájukat, s fõleg azt, hogy megélhetést adnak a városunkban dolgozó embereknek. – mondta Marton István polgármester. Kiemelte még azt is, hogy a gazdasági válság ellenére jelenleg is folynak fontos beruházások a városban, melyek pár tucat munkahelyet jelentenek, s ez sokat számít a növekvõ munkanélküliség mellett.

Emlékplakettet két kategóriában kaptak a helyi vállalkozások Marton István polgármestertõl: kis- és középvállalkozás kategóriában Tomasics László egyéni vállalkozó, míg nagyvállalkozás kategóriában a Szig-Bau 94 Kft. munkáját ismerte el a Testület, az emlékplakettet Bálint Pál tulajdonos-ügyvezetõ vette át. Ez utóbbi cég felújítási és építési munkálatokkal, Tomasics László faiparral foglalkozik – derült ki a díjazottak kisfilmjeibõl, melyekben munkájukról, tevékenységükrõl beszéltek a jelenlevõknek.
A mûsorban közremûködött még a Mondschein vonósnégyes Csajkovszkij és Anton Razek mûveivel, valamint Joplin Ragtime-dalokkal.

S.E.



2009-02-03 11:39:26


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül