Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56892169    








Honlapkeszites

Az otthon ékei-díszei egy helyen

Az Erzsébet tér 1-ben, a TISZK tanbolt szomszédságában lakástextíliákat forgalmazó üzletet nyitott a Nagykanizsai Szociális Foglalkoztató Nonprofit Kft.
Többek között függönyök, damaszt, pamut, szatén és hímzett ágynemûk, paplanhuzatok, konyharuhák, törülközõk, blúzok, kötények közül válogathatnak a vásárlók a „Novum Spatium”, prémium kategóriás termékeket forgalmazó mintaboltban. 


A pénteki megnyitó ünnepségen elsõként Lérántné Mátés Valéria, a Nagykanizsai Szociális Foglalkoztató Nonprofit Kft. ügyvezetõje köszöntötte a megjelenteket. Elmondta, az üzlet „létrehozását” leginkább az indokolta, hogy a megváltozott munkaképességû embereknek a jövõben is stabil munkahelyet tudjanak biztosítani.
Dénes Sándor polgármester beszédében azt emelte ki, hogy kiváló minõségû, szép termékek, textíliák kaphatóak a mintaboltban. Városunk elsõ embere annak is hangot adott, hogy könnyen elérhetõ, megközelíthetõ helyen – a belváros szívében – található az üzlet.
Majd arról beszélt, hogy a Szociális Foglalkoztatót jelenlegi helyérõl, a Sabján Gyula utca 3-ból – a közeljövõben, egy pályázat keretében – a Petõfi utca 5-be költöztetik.
- Így komfortosabb körülmények közt dolgozhatnak majd megváltozott munkaképességû embertársaink – mondta a polgármester.
Szólván még arról is, hogy a szociális foglalkoztató közel 50 millió forint nyert pályázati úton eszközfejlesztésre és a dolgozók képzésére.
A Piarista Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium Schola Gregoriana Calasanctiana kórusának mûsorát követõen Cseresnyés Péter országgyûlési képviselõ átadta az üzlet kulcsát Léránté Mátés Valériának.

Kanizsa
 



2014-10-18 08:58:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül