Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894024    








Honlapkeszites

Kérdõív - „Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzatának szervezetfejlesztése”

Tisztelt Nagykanizsai Polgárok!
Tisztelettel felkérjük Önöket, hogy egy sikeres pályázati projekt keretében egy kérdõív kitöltésével legyen közvetlen részese annak a törekvésünknek, hogy városunk tovább fejlõdjön, komfortosabb és élhetõbb legyen!
A kérdõív elektronikusan megtalálható a www.nagykanizsa.hu és a www.kanizsaujsag.hu honlapokon, illetve kitöltve személyesen leadható Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának portáján elhelyezett gyûjtõládába. Köszönjük segítõ közremûködésüket!


Ezúton megköszönjük mindazon nagykanizsai Polgárnak a közremûködést, akik a március-április hónapban közzétett kérdõív kitöltésével segítették a munkánkat, ezáltal részt vállaltak a projekt sikeres megvalósításában. Tisztelettel kérjük, hogy ezt ismét tegyék meg!

A jelenlegi kérdõíves felmérésre 2014. október 31-ig kerül sor. Együttmûködésükre mindenképpen számítunk, hiszen a helyi lakosság és gazdasági szereplõk tapasztalatai, elképzelései, ismeretei nélkül nem lehet teljes városunk és kistérsége közszolgáltatásainak továbbfejlesztése, vagy szükség szerinti megújítása.
 



2014-10-24 10:41:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül