Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56948674    








Honlapkeszites

Felhívás - „…Volt a világon egyszer”

Karitatív akciót indítottak az Amszterdamban tragikus körülmények közt elhunyt 20 éves Pálfi Roland családjának a megsegítésére. Ennek keretében jótékonysági kulturális rendezvényt szerveznek november 14-én 17 órától a Honvéd Kaszinóban.


Lengyák István, Nikolics Zsanna, a Mit Tehetnék Érted Karitatív Ifjúsági Közösség vezetõje és Horváth Tiborné, a Nagykanizsai Kõrösi Csoma Sándor Általános Iskola Péterfy Sándor Tagintézményének vezetõje azt mondták, a „…Volt a világon egyszer” címû kulturális rendezvénnyel a város több oktatási intézményében elindult adománygyûjtéshez csatlakoznak azért, hogy a végtisztesség megadásához Pálfi Roland családjának támogatást nyújthassanak. Pálfi Roland, a Hevesi Sándor Általános Iskola és a Dr. Mezõ Ferenc Gimnázium egykori diákja 2014. október 24-én hunyt el. Özvegy édesanyja, Pálfi Lászlóné, a Péterfy tagintézmény pedagógusa, a család nehéz anyagi körülményei miatt egyedül nem képes finanszírozni gyermeke hamvainak a hazahozatalával és a temetésével kapcsolatos költségeket.
A karitatív akciót a Nagykanizsai Kõrösi Csoma Sándor Általános Iskola Péterfy Sándor Tagintézménye, a Hevesi Sándor Általános Iskola, a Dr. Mezõ Ferenc – Thúry György Gimnázium és Szakképzõ Iskola, a Nagykanizsai Civil Kerekasztal Egyesület, és a Mit Tehetnék Érted Karitatív Ifjúsági Közösség indította. A mûsorban közremûködnek a felhívást közreadó intézmények diákjai, a Honvéd Kaszinó Városi Diákszínpada, a Hevesi Sándor Versmondó Kör, a Magic Ritmo Tánccsoport, a Mit Tehetnék Érted Karitatív Ifjúsági Közösség és Horváth István Radnóti-díjas versmondó.

V.M.
 



2014-11-05 12:41:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül