Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56892028    








Honlapkeszites

Együttmûködnek, mert együtt mûködnek

Hétfõn a média jelenlétében Együttmûködési megállapodást kötött a Minõségi Könyvelõk Klubja Egyesület és a Nagykanizsa Vagyongazdálkodási Zrt. A Nagykanizsai Inkubátorház és Innovációs Központban elhangzottak szerint közös cél a vállalkozások segítése, az ingyenesen igénybe vehetõ tanácsadás adó- és számviteli területen, valamint a közösen szervezett rendezvények révén a könyvelõi kultúra erõsítése.


A sajtótájékoztatót Mihovics Zoltán, az Inkubátorház vezetõjének mondatai vezették fel. Ebben az intézményvezetõ kiemelte, hogy az együttmûködés Nagykanizsa és környéke vállalkozásait kívánja szolgálni. Ezen belül az Ipari Park és az Inkubátorház vállalkozásait kiemelt partnernek tekintik. Ez egy hosszú távú együttmûködés kezdete - hangsúlyozta Harkai István, a Minõségi Könyvelõk Klubja Egyesületének elnöke. Az elnök beszélt a közeljövõ tervezett rendezvényeirõl, melynek része az Egyesület klubjának mûködtetése az Inkubátorházban, valamint egy Kisvállalkozói Nap közös megrendezése. Harkai István elmondta, hogy a klub tagjait rendszeresen információval látják el és közös konzultációkra is sor kerül. A vállalkozások részére pedig garanciát jelent az Egyesületük által nyújtott szolgáltatások. Kámán László vezérigazgató rövid hozzászólásában az Ipari Park vállalkozásairól beszélt, kiemelve, hogy a könyvelõk milyen fontos szerepet töltenek be egy vállalkozás életében.
Az Együttmûködési megállapodás ünnepélyes aláírását követõen egy frissen megjelent kiadványt mutattak be, amely elsõsorban a vállalkozások számára lehet hasznos. Olyan ismeretanyagot tartalmaz, amely segít a könyvelõk kiválasztásában és a velük való együttmûködésben. A kiadvány rövidesen elérhetõ lesz az Inkubátorházban is.
A Minõségi Könyvelõk Klubja Egyesület a kora délután tartotta helyi alakuló klubfoglalkozását. Mint azt megtudtuk a helyi klubot Szommer Tímea, a Minõségi Könyvelõk Klubja Egyesület felügyelõ bizottságának tagja vezeti.

H.Gy.
 



2014-11-11 08:00:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül