Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56891580    








Honlapkeszites

Megújult a Kamara
Tisztelt Kamarai Tagjaink!
Tisztelt Nagykanizsai Vállalkozók, Partnereink!

A Nagykanizsa Kereskedelmi és Iparkamara, nemcsak a nagykanizsai vállalkozások, cégek legavatottabb képviselõje, hanem erõs lokálpatrióta szervezet is. Soraiba vár, minden helyi vállalatot, vállalkozást, hogy még eredményesebben tudjon fellépni tagjai, valamint Nagykanizsa város és vonzáskörzete gazdasági érdekeinek érvényesítése érdekében.A jobb és teljesebb tájékoztatás érdekében megállapodást kötöttünk a Kanizsa Dél-Zalai hetilappal. Havonta egy alkalommal a nagykanizsai és az országos kamarával kapcsolatos híreket, közérdekû információkat jelentetünk meg e lap hasábjain.A megújult Nagykanizsai Kamara ezzel nemcsak tagjai, valamint a város és környéke iránti elkötelezettségét, hanem nyitottságát is deklarálja. Az érdeklõdõ vállalkozásokat kérjük, hogy keressenek fel bennünket a Nagykanizsa Ady u. 1. szám alatti kamarai irodánkban és kísérjék figyelemmel a naponta frissített www.nakkik.hu honlapunkat.

Kezdeményezésünkkel azt is szeretnénk elérni, hogy minél több nagykanizsai és térségi vállalkozás ismerje fel az összefogás fontosságát, és ennek kifejezéseképpen legyen tagja a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamarának.
Ha ez sikerül, akkor erõs gazdasági érdekképviseletet építhetünk, megvalósulhat a kanizsai és környéki vállalkozások egységét, és legalább mi, a gazdaság szereplõi megszüntethetjük a széthúzást, az erõk szétforgácsolódását. Abban biztosak vagyunk, hogy ez a jó irány, de hogy valósággá váljon, kell a vállalatok, cégek, vállalkozások részvétele. Bízunk abban, hogy erõfeszítéseinket erõs helyi támogatás kíséri és így megvalósul az a szlogen, hogy Nagykanizsa a nagykanizsaiaké!

dr. Polay József elnök

2009-02-11 10:45:12


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül