Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56948507    








Honlapkeszites

Az Érdekegyeztetési Tanács javaslatai
Március 5-én tárgyalja Nagykanizsa MJV Közgyûlése a 2009. évi költségvetési tervezetet, melyet az Érdekegyeztetési Tanács Munkavállalói Oldala is megvizsgált, s a tagok észrevételeiket, javaslataikat Marton István polgármester elé tárták.

Úgy látják, a költségvetési tervezetbõl kitûnik, hogy készítõi tisztában vannak az ország, valamint Nagykanizsa gazdasági helyzetével, s fontosnak tartják azon feladatok ellátását, amelyek nélkülözhetetlenek az eddig elértek megõrzéséhez.
Pontokba szedve ismertették mindazokat, melyekkel egyetértenek – például, hogy az étkezési támogatás csorbítatlan maradt; a tervezetben törekszenek a munkahelyteremtésre –, de hangot adtak azoknak a felvetéseknek is, melyeket szerintük ismét át kellene gondolni, s egyeztetni kellene az adott intézményvezetõkkel is. Ilyen többek között az általános és középiskolákban egyes osztályok magas létszáma, vagy az ingatlanértékesítésbõl származó bevételek. A Munkavállalói Oldal egyet ért a sport, a mozgáskultúra támogatásával, de túlzásnak tartja az erre szánt összeget.
A megtárgyaltakra hivatkozva javasolja a Közgyûlésnek a költségvetési tervezet tárgyalását, s a mindenki számára elfogadható rendelet megalkotását.
S.E.


2009-02-27 08:48:56


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül