Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894321    








Honlapkeszites

Balogh László a közvilágításról kérdezett

A Dózsa György út, valamint a Rákóczi utca közvilágítása ügyében interpellált Balogh László önkormányzati képviselõ, a Humán Bizottság elnöke.


Lakossági megkeresésre megkérdezte, van-e lehetõség a Dózsa György út 59., 61., 61/a elõtti beszögelésben kandeláber vagy villanyoszlop elhelyezésére. A Rákóczi utcai lakosok kérését közvetítve felvetette, hogy a 76. szám elõtt ugyan van villanyoszlop, de az hónapok óta nem mûködik.
A képviselõ interpellációira adott polgármesteri válasz az alábbiakat tartalmazta: a közvilágítás fejlesztésére a 2014. évi költségvetés 25 millió Ft elõirányzatot tartalmazott. A konkrét mûszaki tartalom meghatározásához a polgármesteri hivatal több elõzetes egyeztetést folytatott, amelyek során felmérték a lakossági igényeket és a szakmai javaslatokat. Mindezek figyelembevételével kidolgozás alatt van a végleges fejlesztési program, melynek során lehetõség nyílik arra, hogy figyelembe vegyék mindkét utca lakóinak kérését is. Bíznak benne, hogy a fejlesztés megvalósulásával kielégítõ megoldást kap mindkét helyszín.

B.E.
 

A fotó csak illusztráció.
 



2015-01-09 07:44:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül