Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56893770    








Honlapkeszites

Tizedszer is top kategóriában a hévízi Lotus Therme Hotel

Ismét a legkiválóbbak között szerepel a hévízi Lotus Therme Hotel & Spa, ahogy az elmúlt kilenc évben folyamatosan. Továbbra is a világ legjobb hotelei közé sorolja a HolidayCheck, a német nyelvû utazóközönség legjelentõsebb utazási portálja.


Az elismert szállásértékelõ és foglalást segítõ honlap látogatói értékelései alapján a „Magyarország legkitûnõbb hotelje” címmel is jutalmazta a zalai fürdõváros ötcsillagos szállodáját, amely hazánkból egyedüliként került a listára. A vendégek a tavalyihoz hasonlóan a maximálisan adható hatból 5,5 pontra értékelték és 97 százalékos ajánlási rátával jutalmazták a szállodát és annak exkluzív szolgáltatásait.

A honlap olvasói által adott végsõ osztályzat több elembõl tevõdik össze, hiszen külön kell pontozni a megközelíthetõséget, a szobák felszereltségét, a sportolási, szórakozási lehetõségeket, illetve a szolgáltatások színvonalát és a gasztronómiai kínálat minõségét. Utóbbi kettõ tekintetében a tavalyihoz hasonlóan kiemelkedõen magas osztályzatot kapott a Lotus Therme, ami az elsõ osztályú wellness kiszolgálást és a Corvinus Étterem és a Shali Mar Bár minõségét dicséri. A szavazók idén is külön hangsúlyozták a barátságos személyzet, a tisztaság, a könnyû be- és kijelentkezés és az idegen nyelvek magas fokú ismeretének jelentõségét.

A pontozáson kívül szóban is értékelnek az olvasók. „Minden évben visszatérünk, úgy gondolom ez tökéletes bizonyítvány arról, mennyire elégedettek vagyunk a hotellel.”-írja a középkorú német úr, míg fiatalabb honfitársa, aki maximális pontszámot adott mindenre, így jellemzi a létesítményt: „Kitûnõ ár-érték arány, elsõ osztályú szolgáltatásokat kap a vendég a pénzéért. Barátságos, profi személyzet, akik minden kérdésre tudják a választ, és azonnal segítenek, kérdezheted õket akár angolul, akár németül. Ide érdemes újra ellátogatni!”

A szavazatok mindig az ügyfelek valós tapasztalatait tükrözik, mivel a HolidayCheck különösen ügyel arra, hogy kiküszöbölje a csalási lehetõségeket, hogy ne lehessen manipulálni a szavazatokat. A Lotus Therme Hotelre 832 értékelés érkezett, a legtöbb természetesen Németországból, hiszen a legnagyobb számú látogató, még mindig innen érkezik hazánkba.

A Lotus Therme Hotel & Spa tizedik alkalommal begyûjtött díja is tökéletes bizonyítéka annak, hogy a látogatók értékelik és elismerik a minõségi, magas színvonalú szolgáltatásokat és többször is ellátogatnak oda, ahonnan egyszer elégedetten, kellemes emlékekkel távoztak.
 

TriVial Communications & Consulting - Kanizsa



2015-01-13 09:05:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül