Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894657    








Honlapkeszites

Kezességet vállalt a város a szociális foglalkoztató pályázatáért

A közgyûlésen elfogadták a Nagykanizsai Szociális Foglalkoztató Nonprofit Kft. által pályázaton elnyert összeg biztosítékaként a jelzálogjog bejegyzésére vonatkozó javaslatot.


A Nagykanizsai Szociális Foglalkoztató Nonprofit Kft. pályázatot nyújtott be a szociális- és nyujdíjpolitikáért felelõs miniszter által a megváltozott munkaképességû munkavállalók foglalkoztatása érdekében munkahelyteremtés támogatására kiírt pályázatára.
A munkahely létrehozásának támogatott költsége közel 18 millió forint, melybõl nyolc munkahelyet hoznának létre. A támogatási szerzõdés megkötésének elõfeltétele, hogy az elnyert támogatási összeg és annak járulékai erejéig meghatározott biztosítékot kell felajánlania a kft.-nek. A jelzálogjog akkor szûnik meg, ha a támogatási szerzõdésbõl származó, illetve annak megszüntetésébõl eredõ kötelezettségeinek a kft. maradéktalanul eleget tett. A pályázatban két év foglalkoztatási kötelezettséget írnak elõ, erre az idõszakra lenne szükség a fedezetre (a 18 millió forint 150 százalékának erejéig), mely ebben az esetben a város tulajdonában álló Sabján Gyula utcán lévõ épület lesz.

V.M.
 



2015-02-04 12:39:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül