Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56893949    








Honlapkeszites

Töltsd le te is az új véradós mobilalkalmazást!

Aki vért ad, életet ad – ezt könnyíti meg a Magyar Vöröskereszt új applikációja, mely a véradó helyekrõl ad folyamatosan tájékoztatást.

Gyorsan és egyszerûen tájékozódhatunk a véradások idõpontjáról és helyszínérõl egy új mobilalkalmazás segítségével. Az applikáció tárolja, és térképen is megjeleníti az adott hónapban fellelhetõ véradási lehetõségeket, így bárki könnyedén megtalálhatja a számára legmegfelelõbb véradóhelyszínt. A „Véradás – Vöröskereszt” nevû alkalmazás már ingyenesen letölthetõ Android és Windows Phone operációs rendszerekre, valamint hamarosan elérhetõ lesz az Apple Store-ban is.


Az applikációval, amit az EPAM önkéntesen fejlesztett a Magyar Vöröskereszt számára, nem csupán feltérképezhetjük a véradási lehetõségeket, de egy játékos kérdõíven keresztül megtudhatjuk azt is, hogy adhatunk-e vért. Emellett a legfrissebb, véradással kapcsolatos hírek is elérhetõek az alkalmazáson belül, valamint a saját véradásunkkal kapcsolatos információinkat is megoszthatjuk másokkal a közösségi oldalakon.
Android – Google Play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.epam.blooddonation&hl=en
Windows Phone AppStore:
http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/v%C3%A9rad%C3%A1s-v%C3%B6r%C3%B6skereszt/7032f87f-479e-4a5b-a683-0f49c20adc86
App Store: Néhány nap múlva már ott is elérhetõ lesz.

Vöröskereszt - Kanizsa



2015-02-05 11:06:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül