Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56892665    








Honlapkeszites

Nemzetközi összefogás a megújuló energiák népszerûsítéséért

Az IMRO-DDKK Nonprofit Kft. volt a házigazdája annak a három országot érintõ (Magyarország, Horvátország, Szlovénia) TREND elnevezésû projekt workshopjának, amelyet 2015. február 13-án rendeztek a Nagykanizsai Inkubátorház és Innovációs Központban.
Az Eszéki Egyetem vezetõ partnerségében megvalósuló projektben az IMRO-DDKK Nonprofit Kft. projektpartnerként vesz részt, olyan szervezetek mellett, mint a Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség, az EUROPÉER Alapítvány, vagy éppen a Maribori Egyetem.


A projekt fõ célja, hogy ösztönözze a helyi szereplõket a megújuló energiával kapcsolatos alulról jövõ kezdeményezések elindítására, a projekt keretében megvalósuló képzésekkel pedig segítse õket arra, hogy széleskörû információkat kaphassanak a projektmenedzsment, a technológia, mezõgazdaság és környezetbarát lehetõségek terén.
A projektmegvalósítás során többek között kifejlesztésre kerül négy darab e-learning oktatási modul, valamint energiahatékonyság témában elkészül egy „Best Practice” gyûjtemény is, amelyben jó példaként a Nagykanizsai Inkubátorház és Innovációs Központ is helyett kap – tájékozatta lapunkat Musits Róbert ügyvezetõ.
 

H.Gy.

 



2015-02-14 07:42:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül