Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56891835    








Honlapkeszites

Felhívás a VI. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásáron való részvételre

A Széchenyi István Egyetemen 2015. április 8-án (szerdán) megrendezésre kerülõ VI. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásáron való részvételre várja a Széchenyi István Egyetem, az UNIVERSITAS-Gyõr Alapítvány és az Universitas-Gyõr Nonprofit Kft. a Gyõr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyék területén székhellyel rendelkezõ kutatást-fejlesztést folytató vállalkozások, innovátorok, egyéni feltalálók, kutatók, oktatók és diákok jelentkezését.


Részvételi feltételek:
 

A kiállításon a szervezõk elsõsorban az utóbbi 3 évben kifejlesztett új termékek és/vagy szolgáltatások, ill. jelentõs fejlesztési eredmények, partnerkeresés és üzletszerzési céllal történõ bemutatkozásának biztosítanak lehetõséget.
 

Ezen kívül a rendezvényen olyan szabadalmaztatott vagy szabadalmi eljárás alatt álló magyar találmánnyal (beleértve használati mintát és új növényfajtát) lehet szerepelni, amelynek a hasznosítása 2015. áprilisig már megkezdõdött. Ennek megfelelõen a pályázónak rendelkeznie kell bemutatható prototípussal, termékkel, mûködõ eljárással vagy szolgáltatással.
 

A szervezõk várják különbözõ gazdaságfejlesztõ és képzõ szervezetek jelentkezését is, akik a rendezvény témáihoz kapcsolódóan kívánnak kiállítani.
 

A szervezõk azon vállalkozásoknak és magánszemélyeknek is bemutatkozási lehetõséget biztosítanak, akik az egyetemisták, kutatók és a szélesebb szakmai közönség érdeklõdését felkeltõ szakmai és technológiai bemutatót (pl. 3D nyomtatás) kívánnak tartani standjukon.

A kiállításon bemutatásra kerülõ találmányokat, védjegyeket, formatervezési és használati mintákat a vonatkozó jogszabályokban foglaltak alapján kiállítási kedvezmény, illetve kiállítási elsõbbség illeti meg.

Helyszín: Széchenyi István Egyetem aulája (9026 Gyõr, Egyetem tér 1.), ami 30-40 téma kiállítására biztosít ingyenes bemutatkozási lehetõséget kétféle módon:
- kiállító standon bemutatható prototípussal, termékkel, mûködõ eljárással vagy szolgáltatással és/vagy
- poszterrel.
 

A kiállítói standokat és az egységes szerkezetû poszter, valamint a rendezvény katalógusát a rendezvény szervezõje készíti el, egyeztetve a kiállításon bemutatkozó vállalkozásokkal, magánszemélyekkel.

A kiállításra 2015. január 12-tól 2015. március 16-ig lehet jelentkezni Tahin Jánosnál az alábbi címen:
 

UNIVERSITAS-Gyõr Alapítvány
Tel.: 70/3300 439
email: kiallitas@sze.hu
web: innovacioskiallitas.sze.hu (a jelentkezési lap innen tölthetõ le)
 

A rendezvény az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával valósul meg a TÁMOP-4.1.1.F-13/1-2013-0001 azonosító számú projekt keretében.

Kanizsa



2015-02-15 07:50:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül