Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894486    








Honlapkeszites

A Nagykanizsáról a Déli pályaudvar felé közlekedõ távolsági vonatok Kelenföldig közlekednek

A vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt néhány vasútvonalon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, egyes szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

Budapest-Déli pályaudvar és Kelenföld állomás közötti alagút ideiglenes lezárása miatt továbbra is szünetel a vonatközlekedés. A Déli pályaudvar nem indít és nem fogad vonatokat. A Déli pályaudvar és Kelenföld állomás között vonatpótló buszokat is igénybe vehetnek az utasok.


A dunántúli elõvárosi vonatok javarésze csak Kelenföldig közlekedik, és onnan indul. A gyõri, a komáromi, a székesfehérvári, a pusztaszabolcsi, a dombóvári, és a dunaújvárosi elõvárosi vonatok nem érintik a Déli pályaudvart. Nagykanizsa, Szombathely, Veszprém, Tapolca, és Balatonfüred felõl a távolsági vonatok ugyancsak Kelenföldig közlekednek, és onnan indulnak. A százhalombattai elõvárosi vonatok ideiglenesen kimaradnak a menetrendbõl, a martonvásári elõvárosi vonatok közül, csak a csúcsforgalmi járatok közlekednek.
Az ideiglenes menetrendi változásokról a MÁVDIREKT 06 40 49-49-49-es telefonszámán adnak tájékoztatást. A részletes menetrendet az állomási hirdetmények is tartalmazzák, amelyek megtekinthetõk a MÁV-START internetes honlapján a Vágányzári hírekben



2015-03-06 12:14:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül