Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56892655    








Honlapkeszites

Munkatársakat keres a kanizsai javítóintézet

A napokban megjelentek az elsõ pályázati kiírások a kanizsai javítóintézet állásaira. A jó hír gyorsan terjed, s már többtucatnyi jelentkezõrõl szól a közbeszéd. Az ellenzõk továbbra is aktívak. A kételyek eloszlatása végett megkerestük az Emberi Erõforrások Minisztériuma által megbízott projektmenedzsert.


- Remélhetõleg idén májusában birtokba tudjuk venni az elkészült intézményt – mondta lapunk kérdésére Magyari László a debreceni javítóintézet igazgatója, aki egyben a Nagykanizsán épülõ bentlakásos intémény szakmai vezetõje is. - Persze ez függ az épület mûszaki átadásának pontos idõpontjától, és az azt követõ hatósági engedélyeztetési folyamattól – folytatta az igazgató.
- Minden nehézség ellenére e hónapban elindítottuk a többlépcsõs, speciális pályáztatási folyamatra épülõ kiválasztási eljárást. Az álláshirdetésekre jelentkezõk, munkaköröktõl függõen bekerülnek az adatbázisba, melybõl folyamatos feldolgozást, interjúztatást, és feladatmegoldást követõen, a szakértõkbõl összeállított felvételi bizottság választja ki a legalkalmasabb jelölteket.

- Nehézségeket említett, mire célzott ezzel?
 

- A tervezett befejezést több probléma is hátráltatta. A lakóövezetektõl távol esõ területet talajmechanikailag alkalmassá kellet tenni a nagy tömegû többszintes épület fogadására. A jelentõs fizikai terhelés, az ingoványos töltelékes talajszerkezet miatt, csak speciális alapozási tevékenységet követõen volt elkezdhetõ. Az ebbõl adódó csúszást igyekeztünk behozni, de a nyáron bekövetkezett csapadékos, árvizes idõszak további lemaradást eredményezett.
 

- Akkor remélhetõleg túl vannak a munka nehezén.
 

- Hát feladatunk még lesz bõven, a meghirdetett álláspályázatokat még el kell bírálnunk… Kattintson rá a http://www.nkji.hu/alapkoletetel.php Állásajánlat menüpontjára. Több mint száz munkavállalót keresünk.
 

Kanizsa



2015-03-06 18:38:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül