Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56895114    








Honlapkeszites

Pályafelújítások és menetrendi módosítások a vasútvonalakon - friss vágányzári hírek

A vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt néhány vasútvonalon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, egyes szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

Budapest-Déli pályaudvar és Kelenföld állomás között az alagút helyreállítási munkálatai miatt ideiglenesen szünetel a vonatközlekedés. A Déli pályaudvar és Kelenföld állomás között vonatpótló buszokat is igénybe vehetnek az utasok. A dunántúli elõvárosi vonatok javarésze csak Kelenföldig közlekedik, és onnan indul. A gyõri, a komáromi, a székesfehérvári, a pusztaszabolcsi, a dombóvári, és a dunaújvárosi elõvárosi vonatok nem érintik a Déli pályaudvart. Nagykanizsa, Szombathely, Veszprém, Tapolca, és Balatonfüred felõl a távolsági vonatok ugyancsak Kelenföldig közlekednek, és onnan indulnak.


Az ideiglenes menetrendi változásokról a MÁVDIREKT 06 40 49-49-49-es telefonszámán adnak tájékoztatást. A részletes menetrendet az állomási hirdetmények is tartalmazzák, amelyek megtekinthetõk a www.mavcsoport.hu internetes honlapján a Vágányzári hírekben.

A Budapest–Székesfehérvár–Nagykanizsa–Gyékényes vasútvonalon, a Lepsény és Szántód-Kõröshegy közötti pályafelújítás, illetve a Budapest-Déli pályaudvar–Kelenföld közötti vágányzár miatt módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok. Lepsény és Szántód-Kõröshegy állomás között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.
A Budapest–Tapolca vonalon változás, hogy néhány gyorsvonat kerülõ útirányon: Pusztaszabolcson át, Székesfehérvár érintése nélkül közlekedik. Az észak-balatoni vonal bevezetõ szakaszán, karbantartási munkák miatt Csajág, illetve Balatonakarattya és Balatonkenese között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.
A Székesfehérvár–Sárbogárd vasútvonalon vonatpótló autóbuszok közlekednek. A G43-as járatok meghosszabbított útvonalon Kõbánya-Kispest és Lepsény között közlekednek.


MÁVINFORM-Kanizsa



2015-03-13 12:53:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül