Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56891399    








Honlapkeszites

A vidék turisztikai varázsa

Folytatódik a közös gondolkodás Murakeresztúron. A cél még mindig az, hogy a térség fejlõdésének közös erõvel adjanak lendületet.
2015. március 19-én folytatódik Robi atya – a „vidékfejlesztõ” murakeresztúri plébános – workshop sorozata. Ezúttal a vidéki turizmus kerül napirendre és ehhez kapcsolódóan oszthatják meg egymással a résztvevõk gondolataikat.


Dél-Zala, az erdõk és dombok, a Muravidék és az ezekben megbúvó csodás kis települések mindannyiunk szíve csücske, de vajon más is ilyen szépnek láthatja? Elég-e csupán a táj szépsége, a falvak varázsa és a vendégszeretetünk, hogy ezt másokkal is így láttassuk és meggyõzzük Õket arról, hogy érdemes ellátogatni vidékünkre?! Lássuk mit tehetünk annak érdekében, hogy adottságainkat jobban ki tudjuk használni.

A rendezvényen Bedõ Andrea fogja bemutatni a „Mesés Hetés” történetét, és azt, hogy õk hogyan tudtak gazdálkodni az adottságaikkal és merre visz tovább az útjuk.
A jelenlévõk számára ezt követõen egy nyilvános, moderált beszélgetés segítségével szeretnénk felvillantani, hogy mennyi adottságunk és értékünk van Dél-Zalában, amire büszkék lehetünk.
Végül pedig a workshop „interaktív” ígéretét fogjuk beváltani egy kis kreatív, játékos és remélhetõleg a jövõre vonatkozóan is eredményeket ígérõ közös gondolkodással. A rendezvényre mindenkit szeretettel várnak – áll a lapunkhoz eljutatott közleményben.
 

Kanizsa



2015-03-14 06:57:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül