Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56949137    








Honlapkeszites

Makovecz Imre elõadásával zárult a Kanizsai Esték rendezvénysorozat
Makovecz Imre Kossuth-díjas építész elõadásával zárult a Kanizsai Esték rendezvénysorozat. A Református Egyház szervezésében péntek esténként tartott összejöveteleken neves elõadók a globalizmus emberiségre gyakorolt hatásait elemezték.

Az utolsó elõadáson kifejezetten a hazánkra gyakorolt hatását szemléltette az elõadó. Kezdõ mondataiban a kormány hét éves „kreatív” munkáját emelte ki, melynek véleménye szerint egyetlen célja az ország kifosztása és tudatos tönkretétele volt. Ez irányú tevékenységét kitûnõen leplezi sikeres kommunikációjával. Elmondta: eközben megszûnõben a függetlenségünk, az emberi méltóságunk, a nyugalmunk, a biztonságunk és végveszélyben az anyanyelvünk. Segélyekbõl, kölcsönökbõl élünk. A kommunikáció segítségével zavart keltenek, miközben azt híresztelik, hogy rajtuk kívül nincs más alternatíva, mindenki más gazember.

Ezt követõen az elmaradt rendszerváltásról beszélt Makovecz Imre. Reményt adott annak, hogy a következõ kormányváltás meghozza a rendszerváltást is. Majd idézte Antall József sokat emlegetett felszólítását, amely szerint: „tetszettek volna forradalmat csinálni!” A szinte teljesen megszûnt iparral, mezõgazdasággal, kereskedelemmel nagyon nehéz helyzetbe kerül a következõ kormány.
- Nekünk, ennek ellenére igenis van alternatívánk. Orbán Viktornak hívják - jelentette ki Makovecz Imre. - Ahhoz, hogy személye valódi alternatíva legyen, meg kell szabadítanunk õt liberális környezetétõl. Mindenképpen egységes jobboldalra lenne szükség. A ránk leselkedõ veszélyeket, mint a termõföldünk végleges elkótyavetyélését meg kell akadályozni, hiszen ugrásra készen állnak az új befektetõk. Magyarország felszámolása, gyarmatosítása rohamtempóban folyik. A változást feltétlenül elszámoltatással kell kezdeni. Meg kell teremteni a közbiztonságot. Elengedetlenül szükséges, hogy az üzleti kapcsolatok, megrendelések a bizalomra épüljenek. Aki a bizalommal visszaél, azt a törvény erejével szigorúan büntetni kell. Meg kell szûntetni a korrupciót. A mezõgazdasági termelést helyre kell állítani, melyben - a múltbéli pozitív tapasztalatokra alapozva - helyet kell, hogy kapjanak a családi vállalkozások. Meg kell szûntetni, hogy a magyar nép kiszolgáltatott szolgaként éljen. Elengedhetetlenül szükséges az adóterhek nagyságrendbeli csökkentése. Nem a terhek növelése, hanem a termelés visszaállítása legyen a cél. A kialakított helyzetben, ha állami felügyelet alá vonják a bankokat, talpra lehet állni. Talpra álltunk a tatárok, a törökök és a németek után is, talpra állnunk most is - fejezte ki reményét elõadása végén Makovecz Imre. Ezt követõen hosszasan válaszolt a hallgatóság kérdéseire.
-czene-


2009-03-23 09:13:44


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül