Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56948786    








Honlapkeszites

Önfeloszlatás mszp-s javaslatra
Lapunk megjelenésével egy idõben tárgyalja Nagykanizsa Megyei Jogú Város Közgyûlése azt a határozati javaslatot, melyet az MSZP-frakció indítványozott, s amely Nagykanizsa önkormányzatának önfeloszlatásáról szól.

Múlt pénteki sajtótájékoztatóján dr. Fodor Csaba önkormányzati képviselõ elmondta, az mszp-s küldöttgyûlés meghatalmazást adott a frakciónak a közgyûlés önfeloszlatásának kezdeményezésérõl, s a javaslatot aláírva már elküldték Marton István polgármesternek.

A frakció szerint „Nagykanizsa város Közgyûlése az elmúlt idõszakban helytelen irányt vett, döntései veszélyeztetik kötelezõ és vállalt feladatai végrehajtását, végsõ soron veszélybe sodorják gazdálkodását és egészében a helyi közigazgatást. (…) A városvezetõ FIDESZ-KDNP-SZDSZ koalíció a várost adósságspirálba rántja.” Fodor Csaba hozzátette, a mély személyi ellentétek rossz irányba befolyásolják a közgyûlés munkáját, s mindemellett az MSZP-frakció alkalmatlannak tartja Marton István polgármestert és Cseresnyés Péter alpolgármestert, valamint a FIDESZ-frakció nagy részét feladatai ellátására.
S.E.


2009-03-23 10:05:52


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül