Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894618    








Honlapkeszites

MÁVINFORM hírek - Nagykanizsa

A MÁVINFORM heti elõrejelzése alapján a vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt néhány vasútvonalon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, egyes szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat. A változások Nagykanizsát is érintõ mozzanatait alább olvashatják.

Budapest-Déli pályaudvar és Kelenföld állomás között az alagút helyreállítási munkálatai miatt ideiglenesen szünetel a vonatközlekedés. A Déli pályaudvar és Kelenföld állomás között vonatpótló buszokat is igénybe vehetnek az utasok. A gyõri, a komáromi, a székesfehérvári, a pusztaszabolcsi, a dombóvári, és a dunaújvárosi elõvárosi vonatok csak Kelenföldig közlekednek, és onnan indulnak. Nagykanizsa, Szombathely, Veszprém, Tapolca, és Balatonfüred felõl a távolsági vonatok ugyancsak Kelenföldig közlekednek, és onnan indulnak. A százhalombattai elõvárosi vonatok ideiglenesen kimaradnak a menetrendbõl, a martonvásári elõvárosi vonatok közül, csak a csúcsforgalmi járatok közlekednek.


A Budapest–Székesfehérvár–Nagykanizsa–Gyékényes vasútvonalon, a Lepsény és Szántód-Kõröshegy közötti pályafelújítás, illetve a Budapest-Déli pályaudvar–Kelenföld közötti vágányzár miatt módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok. Lepsény és Szántód-Kõröshegy állomás között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat. A Budapest–Tapolca vonalon változás, hogy néhány gyorsvonat kerülõ útirányon: Pusztaszabolcson át, Székesfehérvár érintése nélkül közlekedik.

MÁVINFORM-Kanizsa



2015-03-26 10:15:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül