Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56891764    








Honlapkeszites

Új termelõ bázist alakított ki a Zalaco Sütõipari Zrt.

A ZALACO Sütõipari Zrt. a NYDOP-1.3.1/DE-13-2013-0055 jelû pályázati kiíráson 312,8 millió Ft vissza nem térítendõ támogatást nyert el. A társaság a projekt keretében új, modern termelõi komplexumot hozott létre.


A ZALACO Sütõipari Zrt. fõtevékenysége sütõipari termékek gyártása és forgalmazása, valamint ezen készítmények kis- és nagykereskedelme. A termelõi kapacitás bõvítés érdekében a Zalaegerszeg Északi Ipari Zónában egy nettó 2 806,7 m2 alapterületû csarnokot, hozzá tartozó porta és kerékpártárolót, és szelektív hulladéktárolót, továbbá az építményhez kapcsolódó alapinfrastruktúrát építette meg. Természetesen az új épülethez új eszközök beszerzése is történt. Egy a fagyasztott termékek elõállításhoz szükséges tésztafeldolgozó gép, valamint a fagyasztási és sokkolási eljáráshoz szükséges hûtési technológia rendszer.    
A társaság a jelenlegi és a jövõben felmerülõ piaci igények kielégítése érdekében valósították meg a beruházást. A hazai iparfejlesztési és munkahely teremtési projekt eredményeként kiváló magyar termékekkel tudják ellátni a nyugat-dunnái megyéket. 
A projekt megvalósításával járó gyártókapacitás bõvülés eredményeként a társaság 51 új munkahelyet teremt, ami kimagaslóan járul hozzá a térség foglalkoztatottsági mutatójának javulásához.
A ZALACO Sütõipari Zrt. sikerességének titka a minõségben áll, amely magas követelményi rendszerrel kapcsolatban nem enged. A társaság külön figyelmet fordít, hogy helyben elõállított, elsõrangú alapanyagot használjon fel a gyártott élelmiszereihez. 
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.
A fejlesztésekrõl bõvebb információt a zalaco.hu oldalon olvashatnak.
 

Kanizsa



2015-04-01 06:37:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül