Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56893467    








Honlapkeszites

Átadták az Év Terméke Díjakat

Átadták az Év Terméke elismeréseket, a magyar fogyasztók 13 kategóriában értékelték a termékeket - közölte a versenyt szervezõ Product of the Year Kft. az MTI-vel.


 Az idén a Béres Actival+Magnézium multivitamin készítmény, a Caola CaoNatur termékcsalád natúrkozmetikum, a Família Tészta - Vitale termékcsalád egészségbarát tészta, a Gloup zselé gyógyszerek bevételét segítõ készítmény, a Héra Prémium beltéri falfesték, az Imodium Instant 2 mg hasmenés elleni tabletta, a Márka Fruitica gyümölcslevek, a Rama Aero margarin, a Rama Vajas Íz sütõmargarin, Soós Premió tészta család száraztészta, az SP54 Emulgél visszér gél, a Taravis Serpenyõs Csirketál félkész étel, valamint a WATT Alma-Körte ízû energiaital került be a legjobb termékek közé.
A legnépszerûbb, Magyarországon is kapható termékeket a fogyasztók döntését elemzõ GfK Hungária által végzett reprezentatív, 2000 fõs kutatás alapján választják ki. A termékeket szakmai zsûri pontozta, majd a fogyasztók értékelték õket kategóriánként.

A Product of the Year, vagyis az Év Terméke Díj a világszerte ismert innovációs termékdíjazási rendszer. A díjat elõször Franciaországban adták át 1986-ban, mostanra már több mint 30 országban ítélik oda.
A díjra a gyártók és forgalmazók a gyorsan forgó fogyasztási cikkek (FMCG) kategóriáiban nevezhetik azokat termékeket, amelyek akár csomagolása, akár hatóanyaga vagy kiszerelése újító és innovatív. A magyarországi termékekrõl a GfK reprezentatív kutatásának keretein belül a fogyasztók mondtak véleményt.
A díjnyertes termék az Év Terméke Díj logóját viselheti, amely a tapasztalatok szerint piaci elõnyt jelent kereskedelemben, a GfK felmérése szerint azok a nyertesek, akik tudatosan gondozták a márkájukat, forgalomnövekedést értek el a logó használata révén.

MTI - Kanizsa



2015-04-03 06:01:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül