Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56892878    








Honlapkeszites

Európai Uniós pályázatok írása, megvalósítása

Az üzleti ötletem a Magyarországon lévõ piaci rés kihasználására épült Zala megyében, valamint az ország Dél-Dunántúli területein. Fõ tevékenységi köröm a pályázatírás, projektmenedzsment, pénzügyi vezetés.


A vállalkozásom alapvetõen arra épült, hogy az általam nyújtott szolgáltatások eladhatóak a piac számára, és van rá fizetõképes kereslet. Fõ célcsoportom a mikro-kis- és középvállalkozások. A pályázatokkal kapcsolatos oktatások, képzések szervezését, megvalósítását vállalom vállalkozói szerzõdés keretében. Kiegészítõ szolgáltatásként pályázatfigyelést végzek cégek és magánszemélyek számára. Az 1. évben a célom a pályázat során vállalt indikátorok és horizontális vállalások teljesítése volt, amit sikerült is elérnem. 2015. márciusának végére a projekt fizikai zárását terveztem. Legalább 5-10 üzleti kapcsolat létrehozása volt az elõzetesen kitûzött cél, ami sikeresen teljesült is. A pályázatok pozitív elbírálása esetén kezdõdik a megvalósítási szakasz. A támogatási szerzõdéshez szükséges dokumentációt megírom. A pénzügyi beszámolókat, kifizetési igényléseket változás bejelentések, szerzõdés-módosítási kérelmeket összeállítom. A horizontális és indikátor vállalások teljesülését követõen benyújtom a záró pénzügyi beszámolót az ügyfeleim számára.
A pályázatból számos a vállalkozásom mûködéséhez elengedhetetlenül szükséges eszközt sikerült beszereznem többek között laptopot, számítógépet, nyomtatót, fényképezõgépet, projektort és vetítõvásznat az elõadásaim megtartásához.
Köszönöm az Európai Unió és a Magyar Állam támogatását, amellyel sikeresen elindíthattam a vállalkozásomat.
Németh Bálint Egyéni Vállalkozó
8866 Becsehely, Kossuth L. út 36/1
Tel: 0630/6313225
 



2015-05-30 09:04:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül