Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56891674    








Honlapkeszites

Európai Uniós támogatásból megvalósuló gyakornokfoglalkoztatás és eszközbeszerzés a Gerõ Kft-nél

A „Gyakornoki program a tanulószerzõdés keretében tanult pályakezdõk támogatására a konvergencia régiókban” címû pályázati kiírás során „Gyakornokok foglalkoztatása és eszközbeszerzés a Gerõ Kft-nél” címmel, TÁMOP-2.3.4.-A-13/1-2014-0569 azonosítószámmal nyert 2,1 millió forint vissza nem térítendõ európai uniós támogatást az Európai Szociális Alapból a Gerõ Kft.


Az 2,1 millió forint összköltségvetésû projekt elsõdleges célja a közvetlen munkahelyteremtés elõsegítésén túl az iskolai rendszerû képzésben szerzett elsõ szakképesítés hasznosulásának elõsegítése, a pályakezdõk korai munkahelyi tapasztalathoz segítése, ezzel a késõbbi foglalkoztathatóságuk növelése.

Az európai uniós támogatás az új foglalkoztatottak 9 hónapon keresztül járó teljes vagy részleges bér- és járuléktámogatásából, továbbá a cégen  belüli segítõ mentor bérpótlékából és az új munkahely tárgyi feltételi kialakításának támogatásából áll.

A projekt keretein belül 1 gyakornok került felvételre, aki felszolgálóként tevékenykedik. A gyakornok munkáját mentor segíti és irányítja. A mentor Gerõ Kft alkalmazásában áll.

A projekt során a gyakornok munkáját elõsegítve, egy db álló vitrin kerül beszerzésre, amely szorosan a gyakornok munkájához kapcsolódik.
A projekt során a III. számú kommunikációs csomag elkésztésére is sor kerül.

A beruházás eredményeként a Gerõ Kft egy pályakezdõ fiatalt segít a tapasztalatszerzés és szakmája területén való elhelyezkedésben.

 



2015-06-22 09:59:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül