Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56949077    








Honlapkeszites

A hivatalnokok munkáját ismerték el Kanizsán

A Közszolgálati Tisztviselõk Napja alkalmából a hivatalnokokat köszöntötték a Vasemberház dísztermében, melynek keretében címzetes fõtanácsos, címzetes vezetõi-fõtanácsos és címzetes fõmunkatárs címeket adtak át.


– Június elseje a köztisztviselõk ünnepe. Már 2001 óta ez a nap egyben munkaszüneti nap is számukra. Elismerésemet és köszönetemet szeretném kifejezni mindannyiuknak – köszöntötte a meghívottakat Dénes Sándor polgármester.
Hozzátette, nem egyszerû a hivatalnokok munkája, hiszen nem a legelismertebb hivatásként tartják számon. A munkájuk a hivatásuk, a hétköznapi teendõk alkalmával mások problémáit oldják meg. Ebben kell keresniük a boldogságot.
Ezt követõen dr. Gyergyák Krisztina jegyzõ kiemelte, az idei bérmegtakarításból a hivatal dolgozói jutalomban részesülnek, mely alól kivételt jelentenek a tartósan távol lévõk. Ezen túl a közszolgálatban végzett kiemelkedõ munkája elismeréseként címzetes fõtanácsos címet adományoztak Deák Istvánnénak, a Pénzügyi, költségvetési csoport pénzügyi ügyintézõ-gazdasági informatikusának és Moldován Ágnesnek, a Vagyongazdálkodási és városüzemeltetési csoport beruházási ügyintézõjének. Címzetes vezetõ-fõtanácsos címet vehetett át Dervalitsné Schott Zsuzsanna, az Építésügyi csoport építésigazgatási ügyintézõje. Címzetes fõmunkatárs címet érdemelt ki munkájáért Harangozó Helga, a Humánigazgatási csoport szociálpolitikai ügyintézõje és Standné Pintér Rita, a Humánigazgatási csoport szervezési ügyintézõje.

V.M.

További képek a galériában.



2015-07-01 09:19:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül