Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56948836    








Honlapkeszites

A ház, amely parkoló nélkül maradt

A legutóbbi közmeghallgatáson tárta a képviselõk elé egy társasház problémáját Hegedûs Csaba. A Dózsa György utca 115-höz ugyanis nem készült parkoló.

– 2004-ben, amikor ideköltöztünk, nem tudtam, hogy a házunkhoz nem készült parkoló – mondja Hegedûs Csaba. – Annál is inkább, mert az elsõ ütemben megépült lépcsõházak elõtt – amelyek a Dózsa utcával párhuzamosak – van parkoló, de késõbb kiderült: azt bizony mi nem használhatjuk. Itt hátul aztán nekünk is készült egy kicsi, ideiglenes kocsibeálló, de csak kaviccsal van leterítve, azt is mi hozattuk ide, s a területet is a lakók tartják rendben. A szomszédban még építkeznek, s ha befejezik, akkor itt mellettünk hamarosan megépül egy összekötõ út, aminek pont a nyomvonalába esik a parkolónk. Ha ez valóban így történik, akkor itt maradunk parkolóhely nélkül – mondja Hegedûs Csaba.


A Németországban dolgozó férfi azt mondja, a társasház közösségének kérését tolmácsolja, amikor azt kéri, hogy hadd kapjanak a ház melletti önkormányzati területen egy parkolót, hogy véglegesen megoldódjon a problémájuk.

Úgy tudjuk, a hivatal illetékesei megvizsgálják a kérés teljesítésének lehetõségeit, és várhatóan hamarosan választ adnak a Dózsa György utca 115. lakóinak kérésére.

H.A.



2007-10-05 10:34:12


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül