Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56892071    








Honlapkeszites

Új szolgáltatás a bérlõkért az Inkubátorházban

A Nagykanizsai Inkubátorház és Innovációs Központ megnyitása óta folyamatosan bõvíti szolgáltatásainak körét azért, hogy a betelepült vállalkozásoknak egyre komfortosabb körülményeket alakítsanak ki. Fontos cél ugyanakkor, hogy az intézményben található vállalkozások sikeréhez minél több módon segítséget nyújtsanak. Ennek egy újabb állomásaként új szolgáltatást vezet be a Buda Ernõ utcában található inkubátorház.


Az irodai munka már-már elkerülhetetlen mellékhatása a nyak, a váll, a hát és a derékfájás. Elég egy ergonómiailag rossz minõségû szék vagy fotel, egy helytelen magasságba beállított számítógépes monitor, a rossz testtartás és a kevés mozgás. Ekkor még nem is beszéltünk a munkahelyi és a magánéleti stresszhelyzetrõl, ami újabb panaszokhoz vezethetnek.
Ezen veszélyek enyhítésére született az az együttmûködési megállapodás, amelynek a keretében egy kezdõ vállalkozás egy hónapig térítésmentes szolgáltatást nyújt az Inkubátorházban dolgozók részére. E szolgáltatásnak az igénybevételéhez Inkubátorház szintén térítésmentesen biztosítja a feltételeket. Az augusztusban induló szolgáltatást Musitsné Tüske Gabriella végzi, aki frissítõ és nyirokmasszázst, valamint biorezonanciás állapotfelmérést is végez.



2015-07-27 15:25:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül