Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56892693    








Honlapkeszites

Átalakítja vállalatirányítási rendszerét a Magyar Közút

Európai uniós támogatással teljesen átalakítja vállalatirányítási rendszerét a Magyar Közút Nonprofit Zrt. - közölte a társaság az MTI-vel.


A közlemény ismerteti: az Integrált úthálózat-üzemeltetés megvalósítás (INTUT) projekt a Magyar Közút kiemelt projektje, amelyet az Európai Unió is támogat. A bruttó 1,8 milliárd forintos támogatással megvalósuló beruházás alapvetõ célja a társaság mûködésének átalakítása annak érdekében, hogy átláthatóbb és hatékonyabb legyen.
Az új, integrált vállalatirányítási rendszer a háttérfolyamatok támogatásán túl a mûszaki folyamatok támogatását is magasabb szintre hivatott emelni. A fejlesztés ezzel párhuzamosan elõtérbe helyezi a modern nagyvállalati kultúra kialakulását is, amely az egyik kulcstényezõ ahhoz, hogy a társaság maradéktalanul elérhesse stratégiai céljait.
Az integrált úthálózat-üzemeltetési mûködési modellen alapuló munkavégzés 2015 õszén indul, és 2016 januárjában már minden közutas munkavállaló az új vállalatirányítási rendszerben meghatározott módon fogja végezni napi tevékenységét - írja közleményében a társaság.

 

MTI - Kanizsa



2015-09-08 06:39:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül