Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894539    








Honlapkeszites

Pályázat a Kanizsa TV Kft ügyvezetõ-fõszerkesztõ tisztségének betöltésére

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Közgyûlése pályázatot hirdet a Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata tulajdonában álló Kanizsa TV Kft. ügyvezetõ-fõszerkesztõ tisztségének betöltésére:


Szerv megnevezése, székhelye:
Kanizsa TV Kereskedelmi és Szolgáltató Egyszemélyes Nonprofit Kft.
8800 Nagykanizsa, Sugár u. 8.

A kft. fõ tevékenysége:
A Kanizsa Televízió mûködtetése

Az ügyvezetõ-fõszerkesztõ fõ feladatai:
• A Polgári Törvénykönyvrõl szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.) Harmadik Könyvében, a köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb mûködésérõl szóló 2009. évi CXXII. törvényben, valamint a kft. alapító okiratában az ügyvezetõi tisztségre meghatározott feladatok ellátása, valamint
• a Kanizsa TV szerkesztõségének felelõs mûködtetése és szakmai irányítása a médiaszolgáltatásról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény és más vonatkozó jogszabályokban foglaltakra tekintettel, a tulajdonosi érdek érvényesítése a mûsorpolitika kialakításában.

A megbízás idõtartama, formája, díjazás:
Az ügyvezetõ-fõszerkesztõt a közgyûlés határozott idõre, 2015. november 1. naptól kezdõdõen 2020. október 31-ig tartó öt évre választja meg azzal a feltétellel, hogy a megbízási szerzõdés megkötésétõl számított 6 hónapig a feleket kölcsönösen megilleti az indokolás nélküli rendes felmondás joga, a felmondási idõ a közléstõl számított 4 hónap.
A tisztség ellátása a Ptk. megbízásra vonatkozó szabályai alkalmazásával megbízási jogviszonyban történik, a díjazást – a kft. javadalmazási szabályzatában, valamint a 2009. évi CXXII. törvényben foglaltak figyelembevételével – a Közgyûlés állapítja meg.

Pályázati feltételek:
• magyar állampolgárság,
• cselekvõképesség,
• büntetlen elõélet,
 egyetemi vagy fõiskolai végzettség és az írott vagy elektronikus sajtó vagy televíziós szerkesztõi területen eltöltött legalább 3 év szakmai gyakorlat, vagy középfokú iskolai végzettség és az írott vagy elektronikus sajtó vagy televíziós szerkesztõi területen eltöltött legalább 5 év szakmai gyakorlat,
 vezetõi gyakorlat.

A pályázatnak tartalmaznia kell a következõ dokumentumokat:
• a pályázónak a feladat ellátására vonatkozó koncepciója,
• a pályázó által aláírt szakmai önéletrajz,
• a felsõfokú vagy a középfokú iskolai végzettséget igazoló okirat másolata,
• a pályázati feltételként elõírt vezetõi és szakmai gyakorlat hitelt érdemlõ igazolása,
• három hónapnál nem régebbi eredeti hatósági erkölcsi bizonyítvány, amely igazolást tartalmaz arra vonatkozóan is, hogy a pályázó foglalkozástól eltiltás hatálya alatt nem áll (vagy az arra vonatkozó igazolás, hogy a pályázó a pályázata benyújtásáig az erkölcsi bizonyítványt kérelmezte),

 

• a pályázó arra vonatkozó nyilatkozatait, hogy
- nem áll cselekvõképességében teljesen vagy részlegesen korlátozó gondnokság alatt;
- vele szemben a Ptk. 3:22. § (4), 3:115. § (1) bekezdéseiben meghatározott kizárási és összeférhetetlenségi okok nem állnak fenn;
- a 2007. évi CLII. törvény szerinti vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettséget vállalja;
- más köztulajdonban álló gazdasági társaságnál betöltött vezetõ tisztségviselõi megbízás után részesül-e javadalmazásban;
- milyen díjazásra tart igényt;
- hozzájárul a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggõ kezeléséhez, a döntéshozó részérõl a pályázati eljárásban résztvevõk általi megismeréséhez;
- pályázati anyaga nyilvánosságra hozható-e;
- a pályázati elbírálás során az elõkészítõ bizottsági üléseken, illetõleg a döntéshozó Közgyûlés ülésén a napirend tárgyalása során kéri-e zárt ülés tartását.

A pályázati eljárásban pályázat benyújtási határidejének leteltét követõen – az erkölcsi bizonyítvány kivételével – hiánypótlásra nincs lehetõség. Az érvényes erkölcsi bizonyítvány eredeti példányát legkésõbb a bizottsági meghallgatáson be kell nyújtani.

A pályázat benyújtásának határideje: 2015. október 12.

A pályázat benyújtásának helye: Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesterének címezve postai úton (8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7.) vagy személyesen a Polgármesteri Hivatalban ügyfélfogadási idõben, zárt borítékban kell benyújtani. A borítékra kérjük ráírni: „Kanizsa TV Kft. ügyvezetõ-fõszerkesztõi pályázat”.

A pályázat elbírálásának módja és határideje:
• A határidõben benyújtott pályázatokat a Humán Bizottság - a pályázók meghallgatásával - véleményezi, és javaslatot tesz a díjazásra.
• A pályázat elbírálására vonatkozó elõterjesztést - a pályázók meghallgatása nélkül – az Ügyrendi, Jogi és Közrendi Bizottság is megtárgyalja.
• A döntést a Közgyûlés a bizottsági vélemények ismeretében, a pályázók meghallgatásával, várhatóan a 2015. októberi soros ülésén hozza meg.
A döntéshozó fenntartja a jogot, hogy a pályázati eljárást eredménytelennek nyilvánítsa.

A pályázattal kapcsolatban információ:
A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítás személyesen vagy telefonon
(06-20-849-2301) Dénes Sándor polgármestertõl kérhetõ.

A pályázati felhívás közzétételének helye:
• Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzatának honlapja (www.nagykanizsa.hu)
• Kanizsa Lokálpatrióta Hetilap.


Dénes Sándor
polgármester

 



2015-09-12 07:17:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül