Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894053    








Honlapkeszites

A büfét le kell bontani, nem indokolt a további egyeztetés

A Platán sori Pingvin büfé ügyét vetette fel közgyûlési interpellációjában Balogh László önkormányzati képviselõ, a Humán Bizottság elnöke. Az érvényes közgyûlési határozat szerint – mellyel a környékbeli lakosság teljes mértékben egyetértett –, az építményt december 31-ig le kell bontania a bérlõnek.


Mivel néhány munkahely megszûnésével jár az intézkedés, illetve a továbblépéssel kapcsolatban is van elképzelése a bérlõnek, a kérését közvetítve a városatya megkérdezte Dénes Sándor polgármestertõl, sor kerülhet-e egy utolsó egyeztetõ tárgyalásra a bérlõvel.
A közgyûlési döntés értelmében a városképbe nem illeszkedõ vendéglátóhely közterület-használati szerzõdését az önkormányzat nem kívánja meghosszabbítani – áll a polgármester válaszában. A bérlõ méltányos módon 5 év türelmi idõt kapott arra, hogy ez idõ alatt meg tudja oldani üzlete jövõjének feltételeit. Amennyiben üresen álló önkormányzati tulajdonú üzlethelyiséget szeretne bérbe venni, erre lehetõsége van, a Vagyongazdálkodási Zrt. munkatársai e téren minden felvilágosítást megadnak számára. A bérlõvel történõ további egyeztetéseknek tehát nem látja indokoltságát a polgármester.

B.E.



2015-09-27 08:46:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül