Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894266    








Honlapkeszites

Horváth Jácint a Platán sor közlekedésérõl kérdezett

Platán sori parkolással kapcsolatos gondokat vetett föl közgyûlési interpellációjában Horváth Jácint önkormányzati képviselõ.


Tapasztalata szerint az autósok a KRESZ szabályait figyelmen kívül hagyva már az útkeresztezõdésben leparkolnak a jármûveikkel, megnehezítve ezzel a biztonságos kihajtást a bekötõutakról a Platán sorra. Emiatt már több koccanásos baleset is történt az elmúlt években. Azt kérdezte Dénes Sándor polgármestertõl, hogy citromságra felfestéssel ki lehetne-e jelölni egy öt méteres, megállást tiltó határt, mert így könnyebben ki lehetne kanyarodni a mellékutcákból.
Válaszában a polgármester megerõsítette: valóban problémás a Platán sor közlekedése. A képviselõ által jelzett kikanyarodások forgalmasabb idõszakban gondot okoznak. A megállási tilalom bevezetése az útcsatlakozások környezetében várhatóan orvosolja majd a problémát, ezért azt elviekben támogatják. Mivel az önkormányzat a közeljövõben tervezi az út burkolatának a felújítását, ennek megtörténtéig nem tartják célszerûnek a burkolatjel felfestését. Mindemellett a hivatal munkatársai felvették a kapcsolatot a Közterület Felügyelettel, és kérték, hogy a csomópontok közelében fokozottan tartsanak ellenõrzést.

B.E.



2015-10-03 05:07:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül