Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56949191    








Honlapkeszites

Eddigi képviselõbõl lett polgármester Becsvölgyén

Az eddig az önkormányzati képviselõ-testület tagjaként tevékenykedõ Bicsák Richárdot választották meg polgármesternek vasárnap a Zala megyei Becsvölgyén, ahol az új képviselõ-testület összetételérõl is döntöttek a szavazók - tájékoztatta a település jegyzõje az eredményrõl az MTI-t.


Fazekas István elmondta: Becsvölgyén a képviselõ-testület és a polgármester júniusban egyhangúlag szavazott az önfeloszlatásról, miután nem tudtak egymással együttmûködni. A vasárnap rendezett idõközi választáson a 668 szavazásra jogosult polgár közül 469-en voksoltak, közülük hárman érvénytelen szavazólapot adtak le.
A három független polgármester-jelölt közül Bicsák Richárd a szavazatok 55 százalékát szerezte meg, az eddigi polgármester, Kovács Gyuláné 41 százaléknyi voksot gyûjtött, míg Farkas Vilmosra a választók 4 százaléka szavazott.
A négytagú testületbe 15 jelölt közül új képviselõket is választottak a település lakói. A most bekerült tagok valamennyien függetlenek, ketten az eddigi képviselõ-testületben is tagok voltak.

 

MTI - Kanizsa



2015-10-05 02:56:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül