Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894691    








Honlapkeszites

Vágányzári információk

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat. A Nagykanizsát is érintõ változásokat alább olvashatják.


Székesfehérvár állomás átépítési munkálatai miatt november 7-tõl december 12-ig a Budapest–Székesfehérvár–Nagykanizsa, a Budapest–Tapolca és a Budapest–Veszprém–Szombathely vasútvonalon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. A tapolcai gyorsvonatok kerülõ útvonalon: Pusztaszabolcs–Szabadbattyán érintésével közlekednek, Budapest-Déli pályaudvarról az eredeti menetrendhez képest korábban indulnak. A tapolcai vonalon november 4-én napközben Révfülöp és Tapolca között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

A menetrendi változások miatt a Százhalombatta–Budapest-Déli közötti vonatoknál is van változás. Székesfehérvár–Börgönd–Sárbogárd között vonatpótló buszok közlekednek valamennyi vonat helyett. A Budapest–Székesfehérvár–Nagykanizsa vasútvonalon november 7-én Balatonszentgyörgy és Balatonmáriafürdõ, november 10/11-én Balatonszentgyörgy és Zalakomár, november 11/12-én Balatonszentgyörgy és Nagykanizsa, november 16/17-tõl november 19/20-ig Szabadbattyán és Lepsény között néhány esti és hajnali vonat helyett vonatpótló autóbuszok közlekednek.

MÁV-Kanizsa



2015-11-06 08:51:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül