Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894140    








Honlapkeszites

Vágányzári információk

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat. A Nagykanizsát is érintõ változásokat alább olvashatják.


Székesfehérvár állomás átépítési munkálatai miatt december 12-ig a Budapest–Székesfehérvár–Nagykanizsa, a Budapest–Tapolca és a Budapest–Veszprém–Szombathely vasútvonalon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

A tapolcai gyorsvonatok kerülõ útvonalon: Pusztaszabolcs–Szabadbattyán érintésével közlekednek, Budapest-Déli pályaudvarról az eredeti menetrendhez képest korábban indulnak. A menetrendi változások miatt a Százhalombatta–Budapest-Déli közötti vonatoknál is van változás.

Székesfehérvár–Börgönd–Sárbogárd között vonatpótló buszok közlekednek valamennyi vonat helyett. A Budapest–Székesfehérvár–Nagykanizsa vasútvonalon november 16/17-tõl november 19/20-ig Szabadbattyán és Lepsény között néhány esti és hajnali vonat helyett vonatpótló autóbuszok közlekednek. November 14-én és 15-én a Ferencváros és Kelenföld közötti pályafelújítás miatt a Kõbánya-Kispestig közlekedõ vonatok csak Kelenföldig közlekednek. November 20-tól 21-ig a 4578-as vonat helyett Gárdony és Székesfehérvár, november 21-tõl 22-ig a 4519 számú vonat helyett Székesfehérvár–Gárdony–Székesfehérvár között vonatpótló buszokkal kell utazni.

MÁV-Kanizsa



2015-11-13 08:52:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül