Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894817    








Honlapkeszites

Karácsonyi és év végi változások a vonatközlekedésben

A karácsonyi és az év végi ünnepnapokhoz igazodik a vonatok közlekedési rendje. A sorban állások elkerülése érdekében érdemes elõvételben megváltani a vasúti jegyeket akár internetes jegyvásárlással vagy a jegyautomatáknál. A vasúttársaság a frekventált vasútvonalakon több kocsival indítja az InterCity vonatokat.


 December 23-án a pénteki, december 24-én a szombati, december 25-én és 26-án az ünnepnapi, december 27-én pedig a vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok.

December 31-én a pénteki, 2016. január elsején a szombati, január 2-án az ünnepnapi, január 3-án a vasárnapi menetrendben kijelölt vonatokkal utazhatnak.

A várható utasforgalmi igényekhez igazodva a vasúttársaság az összes rendelkezésére álló, üzemképes jármûvét felhasználja. A helyjegy eladás figyelembe vételével – ahol az utasforgalom indokolja – a lehetõségekhez mérten az InterCity vonatokhoz plusz kocsikat is kapcsolnak.

Az ünnepek elõtt és alatt, a pénztárak elõtti sorban állás elkerülése érdekében a MÁV-START azt javasolja utasainak, hogy a menetjegyeket és helyjegyeket elõvételben váltsák meg, illetve vegyék igénybe a jegyautomatákat, vagy az internetes jegyvásárlás, továbbá az otthoni menetjegynyomtatás lehetõségét is a https://jegyvasarlas.mav-start.hu/eTicketV2/ weboldalon keresztül. Mindezekrõl bõvebb tájékoztatás a http://www.mavcsoport.hu/ honlapján található, illetve a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon, a 06 (40) 49-49-49-es telefonszámon kérhetõ.

 

 

MÁV Magyar Államvasutak Zrt.



2015-12-21 06:47:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül