Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56891815    








Honlapkeszites

Meghosszabbították az élelmiszeripari ágazat támogatására kiírt pályázat határidejét

Meghosszabbították az élelmiszeripari ágazat támogatására kiírt pályázat határidejét, így az elsõ körben a kérelmeket ez év február 25. és április 25. között küldhetik be az érintettek elektronikus úton - közölte a Miniszterelnökség Agrár-vidékfejlesztésért felelõs államtitkársága az MTI-vel.


A tájékoztatás szerint a "Mezõgazdasági termékek értéknövelése és erõforrás- hatékonyságának elõsegítése a feldolgozásban" címmel megjelent pályázatot, azért módosították, hogy a gazdálkodóknak elegendõ idejük legyen elõkészíteni a pályázati dokumentumokat.
A Vidékfejlesztési Program (VP) keretében tavaly december 28-án megjelent pályázati felhívással a kormány olyan fejlesztések támogatására nyújt lehetõséget, melyek összhangban vannak Magyarország közép- és hosszú távú élelmiszeripari fejlesztési stratégiájával, valamint az egyes szakágazati stratégiákkal.
A célok elérése érdekében döntött a Miniszterelnökség a 151 milliárd forint keretösszegû felhívás módosítása mellett.
A szaktárca a beérkezett észrevételek felülvizsgálatát követõen értelmezést segítõ pontosításokat, egyszerûsítéseket végzett a felhívás szövegében.
Többek között meghatározta a monitoring adatszolgáltatás részét képzõ adatokat; a foglalkoztatotti létszám növelésére pedig új értékelési rendszert, valamint a felhívás mellékletébe üzleti tervet dolgozott ki - olvasható a tájékoztatásban.

 

MTI - Kanizsa



2016-02-15 04:50:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül