Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56893295    








Honlapkeszites

Nagyon kell a pénz a Facebooknak

Hiába nõ rendkívül gyorsan a Facebook bevétele, a közösségi oldalnál igyekeznek még több szolgáltatásból pénzt csinálni. Egy kiszivárgott dokumentum szerint a népszerû azonnali üzenetküldõ megoldásukban, a Messengerben is lennének reklámok.


A második negyedévben jelenhetnek meg a reklámok a Facebook Messengerben, legalábbis a Techcrunch beszámolója szerint. A technológiai portál egy kiszivárgott levélre hivatkozva írja ezt, amit a legnagyobb hirdetõiknek küldtek ki.

 

A dokumentum szerint a vállalkozások lehetõséget kapnának arra, hogy közvetlen üzeneteket juttassanak el azoknak a felhasználóknak, akik korábban már kezdeményeztek csevegést velük. A levélben arra biztatják a cégeket, hogy vegyék rá a felhasználókat már most, hogy kezdeményezzenek beszélgetést velük.

 

A Facebook természetesen nem kommentálta a Techcrunch hírét, azonban figyelembe véve, hogy a Messenger az egyik legnépszerûbb és leggyorsabban fejlõdõ szolgáltatása a cégnek, nem lenne meglepõ egy ilyen lépés. Fõleg, ha hozzátesszük, hogy a csevegõ alkalmazást már 800 millióan használják világszerte, vagyis hirdetõi szemmel is igen vonzó felületnek számít.
 

mmonline.hu – Kanizsa



2016-02-24 05:22:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül