Ma 2025. 4 9.
Erhard, Ákos, Döme napja van. Látogatók száma : 57515505 |
||||||||||
|
Változik az élelmiszerkönyv kenyerekre és péksüteményekre vonatkozó szabályozása ![]() Változik a Magyar Élelmiszerkönyv kenyerekre és péksüteményekre vonatkozó szabályozása: a folyamatosan frissülõ, megújuló szabályok garantálják, hogy az elõírásokat betartva és megfelelõ szakértelemmel elkészítve, jó minõségû termékek készülhessenek - ismertette a Földmûvelésügyi Minisztérium (FM) élelmiszerlánc-felügyeletért felelõs államtitkára sajtótájékoztatón. Zsigó Róbert a változtatások közül kiemelte: a lisztkeverékbõl készített kenyereknél meghatározták a keveréket képezõ lisztek pontos arányát, így például a rozskenyér 60 százalékának rozslisztnek, 40 százalékának búzalisztnek kell lennie. A rozsos kenyér esetében a rozsliszt aránya 30 százalék, míg a búzaõrlemény 70 százalék.
KRÓNIKA ROVAT >>> |
FRISS HÍREK
15:22 - Indul a Filmklub
11:44 - Évadkezdés a Hölgyklubban
09:52 - A csonthéjba zárt egészség
05:10 - Emlékül
05:05 - Idõsek sportnapja
04:39 - Fókuszban a madarak
16:16 - Ünnepi program - Október 6.
14:52 - Figyelem! Idõpontváltozás!
|