Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894450    








Honlapkeszites

Erzsébet Program hírek

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány immár ötödik éve mûködteti a Magyarország Kormánya által támogatott üdültetési programját, amelynek révén az elmúlt négy évben több mint 600 ezer embernek, köztük több mint 300 ezer gyermeknek nyújtott üdülési, pihenési, táborozási lehetõséget.


Az Erzsébet-program azonban jóval több annál, mint ami a számok nyelvén elmondható, hiszen küldetése a Szent Erzsébet-i hagyományok követése, azok újjáélesztése a modern kor eszközeivel, napról napra.
Már érkeznek az értesítések az Erzsébet Program pályázatairól, amik digitálisan a pályázó E-mail címére jönnek.

Amennyiben a pályázó a benyújtott pályázatában az önrészbefizetés módjának a postai csekket választotta, úgy a levelezési címére kiküldik postai úton a befizetéshez szükséges, már kitöltött postai csekket.

Nyertes pályázat estén az üdülési támogatás igénybevételének feltétele a pályázati kiírásban meghatározott üdülésnél 5.000 forint, fürdõbelépõnél 2.500 forint összegû önrész határidõben, legkésõbb 2016. március 31. napjáig, egy összegben történõ befizetése a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány számára.

Amennyiben valaki a benyújtott pályázatában a bankkártyás fizetési módot választotta, úgy a megadott határidõig bankkártyás fizetéssel a pályázói profiljában a „Befizetem az önrészt” menüponton keresztül tudja az önrészt egy összegben befizetni.

Amennyiben az önrész befizetése az elõírt határidõig megtörténik, úgy postázásra kerül a támogatás igénybevételére jogosító névre szóló elektronikus kártya, amelynek igazolt átvételét követõen van lehetõsége szállást foglalni.

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány minden, a 2016. évben az Erzsébet-program pályázatai keretében nyertes pályázó számára új elektronikus kártyát küld a pályázó postacímére.

Szállásfoglalásra kizárólag 2016. március 16. és 2016. április 15. között van lehetõsége. Idén 24 üdülõ és 80 fürdõhely közül választhatnak a nyertes pályázók.

Szállásfoglalásra az alábbi lehetõségek bármelyikének igénybevételével van módja:
elektronikusan, a www.erzsebetprogram.hu honlapon a pályázói profilján keresztül a „Foglalok” menüpontban;
telefonon, a 06 1 371 3242 ügyfélszolgálati számon munkanapokon 8:00-16:00 óra között (kérjük, az ügyintézéshez készítse elõ pályázati azonosítószámát);
személyesen az Erzsébet-program Ügyfélszolgálatán:
cím: 1064 Budapest, Podmaniczky utca 43.
nyitva tartás: hétfõ, kedd, csütörtök: 8.00 - 14.00
szerda: 12.00 - 18.00
péntek: 8.00 - 12.00
vagy azon a segítõ ponton, ahol pályázatát benyújtotta

 

A szállásfoglalás menete az online felületen
Az alábbiakban részletes segítséget nyújtunk Önnek az online felületen történõ szállásfoglaláshoz.
1. Pályázói profiljába történõ belépés után a „Profiladataim módosítása” menüpontban az „Utazók adatai” almenü keretében a szállásfoglalás megkezdése elõtt lehetõsége van saját költségen csatlakozó személy rögzítésére. Ugyancsak itt jelölheti meg, ha esetlegesen speciális étkezést szeretne kérni üdülése alatt. A saját költségen csatlakozó személy az üdülési szolgáltatást a pályázatnyertesnek biztosított támogatás értékével megegyezõ áron veszi igénybe. A saját költségen csatlakozó személy a helyszínen köteles a szolgáltatás ellenértékét a szálláshelynek megfizetni. A saját költségen csatlakozó személy itt megadott adatait az Alapítvány az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelõen kezeli.
2. A nyertes pályázóknak idén is lehetõsége van az elnyert üdülési támogatás együttes igénybevételére. A pályázók csatlakoztatására a profil-fõoldalon elérhetõ „Csatlakozás” menüpontban van lehetõség a szállásfoglalás megkezdése elõtt a másiknyertes pályázó profil-azonosítószámának megadásával.
3. Szállást foglalni a profil-fõoldalon elérhetõ „Foglalok” menüpontban lehet. A szállásfoglalásra szolgáló „Foglalok” menüpont kizárólag a kiíráshoz fentebb meghatározott, ezen levélben megtalálható szállásfoglalási idõszak alatt lesz aktív.
4. A szállásfoglalás elsõ lépéseként az üdülés tervezett helyszínét szükséges a legördülõ kínálati listából kiválasztania. Második lépésként válassza ki az üdülés tervezett idõpontját a naptár segítségével. Az Ön által választott településen, a kiválasztott idõpontban szabad szobákkal rendelkezõ szálláshelyek a menüpont jobb oldalán, a Választható szálláshelyek alatt listázásra kerülnek. Amennyiben kiválasztotta a megfelelõ szálláshelyet, kattintson a „Kiválaszt” gombra. Ha akadálymentesített szobát szeretne, itt tudja jelölni – de csak abban az esetben, amennyiben a szálláshely rendelkezik ilyennel.
5. A következõ oldalon az Ön által kiválasztott üdülõrõl készült képeket és a foglalási rendszer által automatikusan kiválasztott szobatípusok képeit tekintheti meg.
6. Az Összegzés oldalon kérjük, ellenõrizze szállásfoglalásának adatait. Amennyiben elfogadja feltételeinket, úgy a felületen lévõ jelölõnégyzetbe szükséges kattintania, jelezve, hogy elfogadja azokat. Végül a „Véglegesítés” gombbal tudja rögzíteni szállásfoglalását. Ezzel Ön lefoglalta szállását. Errõl 5 percen belül visszaigazoló e-mailt kap a pályázói profiljában megadott e-mail címére. Kérjük, ezt a visszaigazoló e-mailt nyomtassa ki, és névre szóló elektronikus kártyájával együtt vigye magával az üdülésre.
7. Tájékoztatjuk, hogy véglegesítést követõen a szállásfoglalás módosítására nincs lehetõség.

Budavölgyi Kálmán
Nagykanizsai Civil Kerekasztal Egyesület



2016-03-09 17:19:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül