Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894190    








Honlapkeszites

A közeljövõben megépülhet a játszótér Miklósfán

Mikor lesz játszótere Miklósfának? – kérdezte a kisgyermekes szülõk kérdését tolmácsolva közgyûlési interpellációjában Gábris Jácint önkormányzati képviselõ. Hozzátéve azt is: tudja, a korábbi években elhangzottak ezzel kapcsolatos ígéretek a 2000-2500 fõs lakosú városrészben.


Válaszában Dénes Sándor polgármester megerõsítette: a városvezetésnek szándékában áll a közeljövõben a – képviselõ által is kért –, játszótér megépítésére.
A miklósfai játszótér építése régóta ismert probléma, a lakosság a képviselõk közvetítésével többször is megfogalmazta ezt az igényt. Azonban a város 2016. évi költségvetésében a játszóterek fejlesztésére, és eszközök szabványosítására rendelkezésre álló elõirányzat a közgyûlés döntésének megfelelõen kerülhet felhasználásra. A Zala Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelõsége minden évben ütemezetten ellenõrzi a közterületi játszótereket is. Amennyiben olyan hiányosságot állapítanak meg, amelynek kijavítása beruházással, új játszóeszközök telepítésével valósulhat meg, úgy azt a jelenleg rendelkezésre álló forrás terhére tudják megtenni. Ezt követõen – a megmaradó forrás összegének ismeretében –, lesz lehetõség dönteni a további játszótereket érintõ beavatkozásokról.

B.E.



2016-03-27 10:37:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül