Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894689    








Honlapkeszites

Melanoma világnap

Közeledik a nyár, itt az idõ az anyajegyek átvizsgálására. A festékjegyes daganat (melanoma), mely az anyajegyekbõl is kiindulhat, az egyik legagresszívabb rosszindulatú tumor. Korai felismerése a betegség kimenetelére való tekintettel rendkívül fontos.


A Kanizsai Dorottya Kórház ebben az évben csatlakozik a Melanoma világnaphoz és lehetõséget biztosít a lakosság részére önkéntesen, térítésmentesen, elõzetes várakozás nélkül egy héten keresztül 2016. május 9-13-ig minden munkanapon, a jelzett idõpontban bõrdaganat és anyajegy-szûrésre.
A vizsgálaton való részvételhez tehát elõzetes telefonos idõpont egyeztetés szükséges!Bejelentkezés a 93/502 000 (kartonozó) lehet.

MINDENKI FELELÕS A SAJÁT EGÉSZSÉGÉÉRT!

Felhívjuk a figyelmet, hogy a Melanoma Világnap alkalmából szervezett figyelem felhívó program után is mindenkinek van lehetõsége, hogy vagy FELKERESSE BÕRGYÓGYÁSZÁT vagy BÕRGYÓGYÁSZATI SZAKRENDELÉSÜNKET VAGY AZ ÉV BÁRMELY NAPJÁN ÉRDEKLÕDJÖN A BÕRDAGANATOK MEGELÕZÉSÉRÕL!
Felhívjuk a figyelmet cégek, munkahelyek részére, hogy Kórházunk Alapítványa a munkahelyre történõ kiszállással, a helyben dolgozók részére a Melanoma világnap alkalmából térítés ellenében lehetõséget kínálunk bõrdaganat és anyajegyszûrésre.
Ha felkeltettük érdeklõdésüket a részletekrõl a 93/502000 telefonszámon kaphat tájékoztatást.

A MUNKAHELYI EGÉSZSÉGVÉDELEM FONTOS, VÁRJUK JELENTKEZÉSÜKET!



2016-05-09 05:57:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül